Dette er spørsmål som du sannsynligvis vil ha etter å ha besøkt dette nettstedet. Vi kan ikke forutse alle spørsmålene dine. Hvis du fortsatt er bekymret for noe, kan du formulere spørsmålet ditt og sende det direkte til oss i Kontakter-delen.

Nei, dette er ikke et nettapotek. Det er en informasjonsside som kan hjelpe deg med å kjøpe dem på grunnlag av en e-resept. Her finner du nyttig informasjon som vil gjøre det enklere for deg å få tilgang til helsetjenester.

Siden du ikke kan kjøpe medisiner eller få legeråd på nettstedet vårt, legger vi inn aktive lenker til medisinske plattformer der det er mulig å gjøre det. Du blir ført til et nettsted som vi mener er troverdig, men vi eier det ikke og påvirker ikke driften av det på noen måte.

Vi plasserer lenker av to grunner. For det første, siden du har kommet til nettstedet vårt, trenger du hjelp til å få resept og kjøpe medisiner. Så vår anbefaling vil definitivt være nyttig for deg. For det andre er vi samarbeidspartnere til en online medisinsk plattform. Dette betyr at for hver vellykket transaksjon betaler plattformen oss en liten provisjon. Dette går upåaktet hen for pasienten, fordi vårt partnerskap ikke påfører dem noe ekstra ansvar eller økonomiske kostnader.

Nei. Vi kan ikke gi deg noen anbefalinger. Vi gir deg generell informasjon. Vi forsøker å gjøre informasjonen du mottar interessant og nyttig. Det er imidlertid ikke en anbefaling, reklame for et legemiddel eller instruksjoner om hvordan du skal bruke det.

Vi kan anbefale at du oppsøker lege før du kjøper et legemiddel. Men hvilken lege du går til, er din personlige avgjørelse. Det er ingen leger i vårt team som er autorisert til å gi råd til besøkende på dette nettstedet.

For å få en e-resept må du fylle ut et spørreskjema. Dette spørreskjemaet inneholder spørsmål om din helse, allergier, sykdommer osv. Denne informasjonen vil gjøre det mulig for legen å avgjøre om det er indikasjon for medisinen. Hvis du virkelig trenger medisinen for å få en effektiv behandling, vil legen gi deg en resept. Det tar bare noen timer å gjøre dette.

Vi skriver om de mest populære medisinene. Du vil finne mange flere medisiner på nettstedet til den medisinske plattformen. Hvis du mener at vi ufortjent har oversett et legemiddel, vennligst gi oss beskjed, så vil vi vurdere forespørselen din.