Innledning

Utenresept.com er forpliktet til å beskytte personvernet ditt. Formålet med denne personvernerklæringen er å informere og opplyse deg om hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi gjør det og hva vi har til hensikt å gjøre med dem. Disse retningslinjene gjelder når som helst du bruker tjenestene våre, på nettet – på nettstedet vårt eller på sosiale medier, personlig og over telefon.

På grunn av vår beliggenhet overholder vi fullt ut lovene og retningslinjene som definerer personvernforordningen (GDPR).

Arten av vår virksomhet

Vi fungerer som et informasjonsnettsted. Det finnes ingen personlige kontoer på den. Besøkende kan legge igjen kommentarer ved å oppgi e-postadressen sin. Dette er utelukkende for å bekjempe søppelpost og ikke for å samle inn personlig informasjon. 

Under «Kontakter» på nettstedet vårt finnes det et tilbakemeldingsskjema. All informasjon som besøkende oppgir her, for eksempel kallenavn eller e-postadresse, er helt frivillig. Besøkende på nettstedet er på ingen måte forpliktet til å fylle ut dette tilbakemeldingsskjemaet eller oppgi personlige opplysninger.

Det er også på sin plass å nevne at nettstedet vårt inneholder lenker til andre nettsteder. Vi gjør alltid vårt beste for å bekrefte ektheten og påliteligheten til disse nettstedene. Sikkerhet er avgjørende i denne sammenhengen, ettersom lenking til skumle nettsteder undergraver både våre brukeres og vår egen sikkerhet. Når det er sagt, er det utenfor vår kontroll å godkjenne personvernerklæringene til disse nettstedene.

Informasjon vi samler inn om deg

Som nevnt ovenfor er vi et informasjonsnettsted. Det er svært begrenset med personlig informasjon vi samler inn. Det lille vi gjør, er helt frivillig.

Selv om dette på ingen måte er uttømmende, kan vi likevel samle inn informasjon om deg basert på måten du kommuniserer med oss på nettstedet vårt, blant annet

Denne informasjonen kan samles inn når som helst i løpet av våre kontakter, for eksempel på nettstedet vårt, på telefon, på sosiale medier eller til og med personlig under personlige møter på våre fysiske lokasjoner.

Avhengig av hvordan virksomheten vår utvikler seg over tid, der vi potensielt tilbyr e-handelstjenester på nettstedet vårt, kan vi samle inn informasjon om din kjøpsatferd, dine personlige preferanser, dine foretrukne betalingsmåter og betalingsopplysninger.

Bruk av personopplysningene dine

Det kan være flere ulike måter vi kan bruke personopplysningene dine på. På grunn av måten vi driver vår virksomhet på, er det av og til avgjørende at vi har slik informasjon lett tilgjengelig. Det er med andre ord tilstrekkelig grunnlag for å samle inn relevant informasjon.

Eksempler på hvordan vi bruker personopplysningene dine, nå eller i fremtiden, inkluderer

Det kan være flere andre situasjoner der vi kan ha behov for å kontakte deg. Det kan for eksempel være å tilby refusjon der det er aktuelt, informere deg om forsinkelser i forsendelser eller at visse varer er utsolgt, og så videre.

Andre eksempler er når det er påkrevd å samle inn personopplysninger i henhold til lovbestemmelser som forplikter oss til å gjøre dette, nå eller i fremtiden.

E-postmarkedsføring

Vi avviser kategorisk innsamling av e-postadresser for markedsføringsformål. Som angitt ovenfor er det helt frivillig for brukerne å oppgi e-postadressene sine til oss. Selv i de tilfellene der vi har brukernes e-post-ID-er, har vi ikke til hensikt å bruke dem til markedsføringsformål. Dette gjelder spesielt når det gjelder tredjepartsdeling av e-postadresser, noe vi på det sterkeste avviser at vi gjør.

Når det er sagt, kan vi, med tanke på utviklingen av virksomheten vår, potensielt bruke e-postadressene vi har i databasen vår til begrenset direkte (ikke-tredjeparts) e-postmarkedsføring i fremtiden.

Sikkerhet for personlig informasjon

Alle personopplysninger som deles med oss, er helt trygge og sikre. Vi har iverksatt tilstrekkelige beskyttelsestiltak for å sikre dette, blant annet ved å ta i bruk avansert programvare som arbeider spesifikt med databeskyttelse.

I tillegg er vi forpliktet til å sørge for at alle opplysninger som brukerne våre deler med oss, alltid er trygge og sikre.

Ta kontakt med oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer knyttet til våre retningslinjer for personvern, kan du gjerne kontakte oss ved å bruke skjemaet «Kontakter» på nettstedet vårt. 

Endringer i disse retningslinjene

Denne personvernerklæringen kan endres fra tid til annen etter behov. Denne siden vil alltid vise deg den gjeldende personvernerklæringen.