kjøp Mysimba uten resept

Mysimba

Ekstern legekonsultasjon og e-resept

Kjøp online

Mysimba selges i Norge på vanlige apotek. For å bestille på nett må du besøke nettsiden til en medisinsk plattform som tilbyr medisinske fjerntjenester. Til tross for den globale digitaliseringen er dette den eneste måten å forenkle kjøpet ditt på.

Hva du får fra den medisinske plattformen:

  • Ekstern konsultasjon fra en kvalifisert lege
  • E-resept
  • Muligheten til å kjøpe Mysimba fra et apotek som er praktisk for deg

Hvis du ikke ønsker å bruke dette alternativet, må du selv bestille time hos en lege og vente på en konsultasjon. Dette vil sannsynligvis ta deg noen uker. Hvis du bestiller på nettet, vil du motta resepten samme dag som du søker og fyller ut det medisinske spørreskjemaet. Forskjellen er åpenbar.

Hvis du synes dette er for komplisert en prosedyre, må du ta hensyn til det faktum at Mysimba ikke selges uten resept. Derfor er ordningen «konsultasjon – resept – kjøp» det eneste lovlige alternativet.

Pris

Mysimba er ikke dyrt. En måneds forbruk av tabletter koster ca. 1200 kroner. Dette er billigere enn mange alternativer, spesielt injeksjoner. 

På nettsiden til den medisinske plattformen vil du se en mye lavere pris. Dette er fordi den medisinske plattformen ikke leverer medisinen. Du betaler for tjenestene til en lege som raskt vil gi deg råd og skrive ut en resept.

Refusjon og blå resept

Refusjon basert på blå resept er kun mulig for alvorlige former for fedme. I de fleste tilfeller vil legen skrive ut en vanlig resept som ikke gir refusjon. Du må regne med å betale for behandlingen selv. Du kan imidlertid alltid snakke med legen din om mulige betingelser for å få blå resept. Hvis du er kvalifisert for det – vil ikke legen avvise deg.

Wegovy

Wegovy

Saxenda

Saxenda

Ozempic

Ozempic

Mounjaro

Mounjaro

Zovirax

Zovirax

Cialis

Cialis

Xenical

Xenical