Saxenda uten resept

Saxenda

Endast originalläkemedel från världens bästa tillverkare...

Ekstern legekonsultasjon og e-resept

Kjøp på nett

Siden Saxenda ikke selges over disk, er det viktig at du får en legekonsultasjon og resept. Dette gjør det vanskelig å kjøpe for mange pasienter, spesielt hvis medisinen må kjøpes så snart som mulig. Her er en enkel løsning på dette problemet:

  1. Besøk nettstedet til en nettbasert medisinsk plattform
  2. Registrer deg eller bruk plattformens tjenester som gjest
  3. Fyll ut et spesielt spørreskjema og oppgi de nødvendige opplysningene om helsen din
  4. Få en ekstern legekonsultasjon
  5. Få en e-resept i løpet av få timer etter at du har sendt inn søknadsskjemaet

Uten å forlate hjemmet ditt og med noen få klikk på nettstedet, vil du kunne kjøpe Saxenda fra et hvilket som helst apotek i Norge. Du må hente medisinen selv, men med en e-resept vil dette ikke forårsake noen problemer.

Et interessant faktum. I EU-land er reglene for handel med medisiner litt mildere enn i Norge, så i Tyskland, Danmark, Sverige, Finland og andre land på den medisinske plattformen kan du ikke bare få en konsultasjon og en resept, men også bestille en målrettet levering av Saxenda. Norske innbyggere vil kunne bruke dette alternativet når de er i et av disse landene.

Pris

Behandling av fedme med liraglutidinjeksjoner koster pasientene ca. 2 000 kroner per måned. Dette er billigere enn i de fleste nabolandene. Pasienter som trenger GLP-1-reseptoragonister, velger ofte Saxenda på grunn av prisen. Nyere legemidler i samme klasse kan koste dobbelt så mye.

Refusjon og blå resept

Til tross for den moderate prisen på Saxenda, vurderer Direktoratet for medisinske produkter dette legemidlet på lik linje med alle andre GLP-1-reseptoragonister. Refusjon på blå resept kan derfor bare oppnås i unntakstilfeller, og listen over disse er ikke eksplisitt fastsatt noe sted. Legen må godtgjøre at det foreligger en særlig fordel ved behandling med akkurat dette legemidlet, og at statens utgifter til slik behandling er berettiget.[1] Men det er høyst tvilsomt om legen vil kunne finne tilstrekkelige argumenter for å gå imot allmenn praksis og vedtaket fra Direktoratet for medisinske produkter.

Wegovy

Wegovy

Ozempic

Ozempic

Mysimba

Mysimba

Mounjaro

Mounjaro

Zovirax

Zovirax

Cialis

Cialis

Xenical

Xenical